fbpx

Auto Acuarela este un business relativ tânăr, care are doar 5 ani de la apariție, însă o poveste parcă pictată în ulei…auto. În primăvara anului 2017 trei amici au decis să își deschidă împreună un service. Nu aveau bani, la vremea respectivă, să angajeze personal super-calificat și nici nu ar fi vrut să frângă reputația business-ului cu mână de lucru dezinteresată față de clienți, așa că s-au apucat să lucreze chiar ei în atelier.

Au trecut luni bune de atunci, timp în care continuau să aducă bani de acasă, iar provocările antreprenoriale nu mai conteneau. În cele din urmă, pentru că s-au ambiționat să răzbească, seriozitatea lor s-a dus din vorbă în vorbă și au început să devină din ce în ce mai căutați.

Acum au ajuns la nivelul la care lucrează doar pentru clienți corporate, de altfel visul oricărui antreprenor din domeniu, pentru că își asigură astfel un flux constant în service.

Acum, una dintre cheile către succes este echipa din spate, este de părere Răzvan Popescu, unul dintre co-fondatori, pentru că fără munca lor afacerea nu ar exista. Sau, cel puțin, nu ar exista la nivelul visat de orice om de afaceri cu viziune. De aceea, pune mare accent pe comunicare și sinceritate. În rest, “totul se învață”, conchide el. Spunem că au trecut și prin provocări, dar cel mai dificil a fost să își găsească curajul de deschide afacerea.

“Este foarte, foarte greu să faci business în România, să fii corect și să plătești toate taxele către stat. Îți trebuie o ambiție de fier să răzbești prin toată legislația, dar mă bucur că am reușit să facem asta. Motto-ul meu este «Timpul le rezolvă pe toate».”

RĂZVAN POPESCU – co-fondator Auto Acuarela

Culisele acestei afaceri, dar și cum reușești să faci impresie bună într-un domeniu arătat de multe ori cu degetul pentru rea-credință, mai jos, în clipul video. Enjoy!

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau