fbpx

În cadrul emisiunii INCOME din data de 25.02, am urmărit un fragment din dialogul dintre jurnalistul Radu Tudor și Premierul României, gral. Nicolae Ciucă. Subiectul acestei discuții a fost perspectiva prețului la gaze naturale și electricitate în România, în contextul crizei energetice.

Premierul a subliniat că românii vor fi feriți de fluctuații importante în facturi deoarece prețurile vor fi plafonate în 2023 și 2024, iar, în plus, se vor lua, ca și până acum, măsuri pentru asigurarea cantităților de gaz și energie electrică.

Prim-ministrul a amintit și de dezvoltarea programului de energie regenerabilă, prin PNRR, o sursă majoră de finanțare, ce privește atât persoanele fizice, cât și companiile.

Pentru detalii, vă invităm să urmăriți înregistrarea.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau