fbpx

Academia Europeană pentru Tineri Lideri Politici – ediția de toamnă 2019. Am fost prezenți, acum și cu EM360, pentru al cincilea an consecutiv. A fost o ediție bună, unde alături de alți speakeri, colegi și prieteni am lucrat excelent cu noua generație de reprezentanți ai departamentelor de tineret de la toate partidele parlamentare. Oameni faini, oameni care promit, oameni care sper să facă o altfel de politică. Acum, cel puțin, o fac altfel. Sper să-și păstreze energia nealterată. În acest video, în câteva cuvinte, cei câțiva oameni care au făcut această ediție posibilă, ne împărtășesc câteva gânduri despre AETLP 2019.

Great to be here, great to be able to train and to work with a very promising next generation of young political leaders! #CRPE #OMVP
Photo: Adel Al-Haddad
Imagine: Dan Gecui

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360Events #EM360Team #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau