fbpx

Banii! Cine-i iubește, îi îngrijește. Adrian Măniuțiu, jurnalist și antreprenor EM360 Group, a vorbit astăzi la Neatza cu Răzvan și Dani, la Antena 1, despre cum putem să avem grijă de banii noștri, despre cum putem să ne creăm o rutină sănătoasă de gestionare a acestora, care să ne aducă liniște și cât mai puține riduri. Valabil și pentru femei, dar și pentru bărbați.

Ce trebuie să incluzi în ritualul zilnic financiar pentru a ajunge la bani frumoși și buget armonios?

Educația financiară. Este important să citești și să te informezi și, de ce nu, să afli ce fac alții cu banii și să te inspiri din exemplele bune.  Primul pas e să urmărești înregistrarea și, desigur, celelalte ediții Neatza. 😊

Organizare. Trebuie să-și cunoști veniturile și cheltuielile, ca să poți ajusta pe unde e nevoie.  

Economisirea.  Care presupune răbdare și atenție.  Spoiler: studiile arată că aceia care își planifică obiectivele de investiție au câștiguri de 10 ori mai mari. Cei care trec pe hârtie câștigă de 3 ori mai mult decât cei care nu scriu pe hârtie planurile.

Vigilență Atenție la deep fake-uri, la anunțuri fals susținute de personalități publice! Dacă vrei să faci o investiție, verifică singur compania cu care urmează să lucrezi.  

BONUS: o idee de investiție: imobiliare fracționate, despre care vom vorbi și într-o ediție viitoare. Te invităm să urmești înregistrarea:

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau