fbpx

Vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja, este în studiul EM360. Am vorbit despre asumarea guvernării și despre ce presupune acest fapt în următoarele luni, o discutie care a atins si riscurile unui decont brutal înaintea parlamentarelor din 2020 (dată fiind situația financiar-bugetară, deocamdată destul de incertă). Am discutat și despre propagandă, manipulare și dezinformare – ca armă politică în contextul triplu electoral care ne stă în față, în următoarele 12-13 luni. Am atins și subiectul pensiilor/salariilor, dar și cel al posibilelor disponibilizări bugetare (în funcție de unele criterii de performanță și necesitate).

A fost o jumătate de oră în care am atins multe alte puncte, inclusiv cele ce țin de predictibilitate, transparență, încredere și investiții… Dap, investiții! Mă interesează cu ce le vor reporni cei din PNL, acum când spun că dacă mențin veniturile și creșterile programate de PSD (ceea ce vor face, așa au spus), nu prea rămân bani pentru INVESTMENT LED GROWTH… Sebastian Burduja spune că sunt și indică și soluțiile și sursele!

Lumea se schimbă! Enjoy!

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

 #EM360Studio    #EM360ExpectMore

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau