fbpx

Nu e frumos să vorbești despre bani în vacanță, dar e sănătos. Pentru că da, cei mai tineri prieteni ai noștri, studenți și chiar elevi, sunt deja la începutul perioadei pe care am pierdut-o când ne-am făcut mari: vacanța de vară.

Și-a înfrânt Adrian Măniuțiu nostalgia (cu susținerea lui Dani de la Neatza cu Răzvan și Dani, gazda sa) și a ajutat generația Z să-și pună gândurile, planurile, obiectivele și banii în ordine.

A vorbit așa:

  • Despre studiu, logistică și viață – cele 3 capitole de luat în calcul;
  • Cum să faci economii și ordine în buget;
  • La ce să fii atent: datorii.

Din seria „Cei foarte tineri întreabă, Adrian Măniuțiu răspunde”, în final, 5 întrebări de la Ilinca, încă elevă, în practică la noi.

Puteți vedea înregistrarea:

În fiecare săptămână, jurnalistul și antreprenorul Adrian Măniuțiu vine la Antena 1, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu sfaturi financiare bune pentru fiecare dintre noi, cu ponturi despre cum să facem economii, cum să ajutăm banii să lucreze pentru noi și, mai ales, cum să fim mulțumiți de viața noastră financiară.

Banii țin și de viziunea noastră asupra viitorului, a relației de cuplu sau a prieteniilor, așa că mici ajustări și sfaturi ce ține de mentalitate se vor dovedi foarte utile. De aceea, te invităm să urmărești săptămânal rubrica EM360 pentru a avea o relație mai bună cu banii.

Și, dacă ratezi momentul de pe TV, găsești înregistrările aici, pe em360.ro.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau