fbpx

Răzvan Tecuceanu, unul dintre oamenii care stau la baza proiectului „MeetPlace”, spune că „Nu armata învinge într-un razboi, ci ideile o fac.”, așa că nu se teme că ideea lui ar putea deranja marii giganți ai lumii din domeniul internetului.

Despre MeetPlace am mai vorbit. Este o platformă de căutare pe internet, care va veni cu rezultate personalizate pentru fiecare utilizator, cu ajutorul unor asistenți inteligenți.

Ce nu v-am povestit însă este că utilitățile unei astfel de platforme sunt mai importante decât simplul fapt că vom scăpa de abundența de reclame care ne sufocă la orice accesare a internetului. Un aspect esențial este că cei mici vor putea fi urmăriți de un astfel de asistent și ghidați în dezvoltarea lor, în funcție de activitatea pe care o desfășoară pe internet, iar părintele poate întotdeauna să vadă ce se întâmplă, în ce direcție merge și poate ajunge să îl cunoască mult mai bine decât ar putea-o face vreodată. Raportul întocmit de asistentul inteligent pentru părinți ar putea scoate la iveală atât talentele/înclinațiile copilului, cât și, poate, anumite probleme comportamentale.

Oricât ar părea de promițător, mai ales pentru aceia care poate nu au suficient de mult timp pentru a și-l petrece cu cei mici, proiectul mai are de așteptat cel puțin încă un an, timp în care dezvoltatorii vor încerca să facă rost de finanțarea necesară scalării business-ului. Au strâns deja 100.000 de euro, dar au nevoie de cel puțin 500.000 de euro.

În paralel, pe lângă investitori puternici, intenționează să scoată și o criptomonedă proprie, care să le permită finanțarea publică. Practic oricine crede în ideea lor îi poate susține cumpărând-le moneda. Pentru asta însă au nevoie de cel puțin 3 listări pe platforme specifice, care „costă” minimum 80.000 de dolari.

Mai multe despre planurile lor, dar și despre internetul viitorului a povestit Răzvan Tecuceanu la EM360 talk.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau