fbpx

Internetul ne oferă aproape tot ceea ce ne dorim, uşurând majoritatea activităţilor pe care le desfăşurăm zi de zi. Dar cât de sigură este această unealtă? Statisticile spun că în proporţie de 98% exactitatea rezultatelor căutărilor pe internet ne oferă răspuns la ceea ce căutăm.

Dar care este, de fapt, preţul informaţiilor gratuite găsite pe internet? Și, mai ales, cum ne putem proteja datele personale?

Cum arată internetul viitorului prin intermediul platformei inovatoare “Meet place”, construită într-un parteneriat româno-german?

Internetul viitorului, spune Răzvan Tecuceanu, unul dintre fonadatorii “Meet place”, ne oferă şansa de a evada din această lume a manipulării şi a influenţării într-o lume a valorilor, a meritului şi a progresului echitabil în favoarea fiecaruia dintre noi, în favoarea comunităţii. Această structură a viitorului va veni cu programele sale de căutare, prin asistenţii săi personali.

Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi va avea proprii săi asistenţi personali care se adaptează exact aşa cum doreşte utilizatorul sau dacă utilizatorul doreşte o căutare neinfluenţată de propria sa persoană, poate să îşi adauge un nou agent virtual care va căuta obiectiv orice informaţie dorită.

L-am avut invitat pe Răzvan la o discuție în studioul nostru și ne-a explicat pe îndelete cum am putea ajunge toți să facem bani pur și simplu navigând pe internet, în timp ce toate datele noastre personale nu ar mai fi stocate și accesate de absolut nimeni.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau