fbpx

Leadership. Performanță. Disciplină. Muncă. L-am chemat pe extraordinarul Virgil Stănescu la #EM360Talk. Și a venit!

Vorbim despre schimbare (cea din noi, dar și despre cea din societate), despre educație, despre cum ne facem bine prin sport – si nu mă refer aici doar la sănătatea fizică – vorbim despre o lume care poate fi, cu siguranță, mai bună, dacă mizează pe strategii din sport, despre antreprenoriat ca sport extrem și despre sport ca business. Povești faine, cu un om fain: sport, viață, educație, schimbare și bunsiness. Mai facem!

Virgil e acum antreprenor (da, da – NU antrenor, antreprenor!?!) și unul din proiectele sale principale e Sports-HUB, un concept foarte interesant care construiește o altfel de punte între sport și business. Aici, Virgil lucrează cu Camelia Potec, Cristina Neagu, Ana Maria Brânză, Mihai Leu, Marian Dragulescu, Catalina Ponor, Andreea Mitu, dar și mulți alți performeri de top. De curând a lansat și o serie de PODCAST-uri, Sport ED Talk.

Ok, eu cred că voi știți deja, dar Virgil Stănescu e unul dintre cei mai performanți sportivi români din istorie, fiind cel mai de succes jucător român de basket al tuturor timpurilor. Deși s-a apucat târziu de dat la coș a strâns 15 ani de Națională, pe care a și condus-o 10 ani din poziția de căpitan, fiind ales de 5 ori MVP al României. A jucat basket în SUA (NCAA – unde a intrat in Hall of Fame al UnSoAl) și în primele ligi din Germania, Italia, Rusia, Turcia, Belgia și România. A fost vicele FRB și, pentru câțiva ani, Președintele Steaua CSM Exim Bank, echipă de basket pe care a luat-o de jos, dintr-o divizie uitată de lume și pe care a dus-o în nu știu câte finale naționale și competiții europene.

EM360TALK este o co-producție între EM360 cu Adi Maniutiu și Revista Economistul.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

#EM360TALK    #EM360cuAdiManiutiu    #EM360    #EM360Live    #EM360EconomyAndMore    #EM360EntertainmentAndMore    #EM360Studio    #EM360ExpectMore    #DanielApostol    #Economistul    #CoProductieEconomistulEM360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau