fbpx

Dr. Wilmar Schaufeli, celebrul profesor în psihologia sănătății organizaționale, vine în 9-10 octombrie la Brașov la Conferința Great People Inside – Visionary HR.  Cel mai cunsocut profesor la nivel internațional în psihologia sănătății organizaționale va fi unul dintre Key Note Speakerii Conferinței Great People Inside „Visionary HR” ce va avea loc în perioada 9-10 octombrie 2019 la Hotel Kronwell Brașov. Dr. Wilmar B. Schaufeli este profesor în cadrul Universității Utrecht, Olanda și profesor distins în zona ce cercetare în cadrul Universității KU Leven din Belgia. Este unul dintre autorii modelului Job-Demands Resources, cel mai popular model din psihologia sănătății organizaționale.

Cu peste 500 de articole, capitole și cărți scrise, Dr. Schaufeli este un cercetător foarte citat, plasându-se în primii 1% din domeniul său de activitate. Dr. Schaufeli este membru al Academiei Europene de  Psihologie a Sănătății Organizaționale, un psiholog licențiat în sănătatea ocupațională și lucrează ocazional ca și consultant organizațional.

Inițial, el a fost interesat de domeniul stresului de la locul de muncă și de burnout, ajungând să se concentreze în prezent asupra sănătății ocupaționale, în special asupra engagement-ului angajaților.

În cadrul evenimentului din Brașov, Dr. Schaufeli va susține o prezentare cu tema: Implicarea la locul de muncă un concept fundamental pentru Managementul Resurselor Umane.

Lumea muncii este în tranziție datorită schimbărilor rapide în plan economic, tehnologic, demografic și socio-cultural, cum ar fi globalizarea, digitalizarea, diversitatea, și emanciparea.

Fără îndoială, acest lucru poate afecta angajații, întrucât duce la o „psihologizare” a muncii. Acest lucru înseamnă că pe lângă abilitățile lor profesionale specifice, angajații trebuie să fie și energici, entuziaști, concentrați și motivați; pe scurt, ei trebuie să fie „implicați”. Drept urmare, nu este o surpriză că, în ziua de azi, companiile se concentrează pe implicarea angajaților, nu doar pe satisfacția la locul de muncă și sănătatea ocupațională. La acestea se adaugă psihologia pozitivă care se referă la cum pot funcționa optim ființele umane, în loc de a remedia aspectele deficitare.

De la începutul secolului actual, psihologia se mândrește cu un ansamblu de cunoștințe în continuă creștere, cu privire la implicarea la locul de muncă. În cadrul acestei prezentări, se va discuta conceptul de implicare la locul de muncă, în relație și cu conceptele conexe de workaholism și satisfacție profesională, prezentându-se o perspectivă cuprinzătoare a rezultatelor ultimelor cercetări în acest domeniu.

Vor fi tratate cu atenție intervențiile de promovare a implicării la locul de muncă, atât la nivel individual, cât și organizațional. Concluzia este că implicarea la locul de muncă reprezintă un concept fundamental al Managementului Resurselor Umane în secolul XXI.

Pentru înscrieri și detalii despre eveniment vă rugăm accesați pagina:

http://greatpeopleinside.com/conference2019/

Conferința Great People Inside se află la cea a XVI-a ediție și este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din România. Aici veți întâlni experți de renume internațional din Belgia, Olanda, Grecia, Statele Unite ale Americii.

GR8PI 2019
http://greatpeopleinside.com/

Conferința Great People Inside Visionary HR” ce va avea loc în perioada 9-10 octombrie 2019 la Hotel Kronwell, Brașov, România, va genera discuții interesante și provocatoare privind modul în care digitalizarea, inteligența artificială, învățarea automată și tehnologiile actuale schimbă profund practicile de management al resurselor umane și modul în care putem crea un viitor centrat pe oameni.

Descoperiți noi abordări pentru gestionarea unei forțe de muncă “multigenerațională” și în plină schimbare, explorați impactul expansiunii economiei de tip sharing- „gig economy” pe măsură ce continuă să modifice semnificația angajării, discutați despre construirea unui brand de angajator puternic în peisajul actual al competiției pentru talent, înțelegeți importanța engagement-ului angajaților din perspectiva profitabilității oricărei organizații și rolul coaching-ul în remodelarea Culturii Organizaționale.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#GR8PI #GR8PI2019 #DoruDima #GreatPeopleInside #DoruDimaGR8PI #EM360Events #EM360TALK #EM360cuAdiManiutiu #EM360 #EM360Live #EM360EconomyAndMore #EM360EntertainmentAndMore #EM360Studio #EM360ExpectMore #AdrianManiutiu #EM360TEAM

Despre Great People Inside:

http://greatpeopleinside.com/

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau