fbpx

Chiar și afacerile de milioane de euro pot să se ducă în gard.
Cum se întâmplă asta?
E la fel ca atunci când te-ai crezut zmeu și ți-ai îndreptat pereții singur, dar tot a trebuit să vină zugravul, într-un final, ca să poți locui într-o casă și nu într-o peșteră.
Cum așa?
Ca să ai succes, e bine să pui omul potrivit la locul potrivit.

Pe scurt, așa sună lecția dată de Aliz Kosza, business mentor, în dialog cu Adi Mănuțiu și Dan Apostol.

În trecut CEO în companii de top în domeniul lor, acum mentor, Aliz Kosza s-a convins că cea mai mare piedică a oamenilor care vor să pună pe picioare afaceri de succes sunt chiar oamenii. Fie angajații puși în locuri nepotrivite, fie antreprenorii care cred că le știu pe toate. În Talk EM360, Aliz Kosza spune care crede că e secretul recrutării și explică de ce ADN-ul e mai important decât orice EXCEL.

ADN-ul companiei. Dacă vreți o altfel de lecție de business, ascultați-o pe Aliz Kosza. Merge dincolo de manuale, vorbește din practică și chiar predă lecții învățate.

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau