fbpx
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Antreprenoriatul poate fi considerat un sport extrem în România. Și, ca să poți să te faci remarcat, ai nevoie de abilități precum: determinare, asumare, dorință de a acționa, foarte multă răbdare și, desigur, de fonduri care te pot ajuta să îți pornești afacerea.

În reportajul de mai jos, puteți observa parcursul anumitor afaceri care s-au dezvoltat cu ajutorul fondurilor europene, precum și obstacolele pe care antreprenorii acestor afaceri le-au depășit.

Totodată, sfaturile de la specialiști vă vor ajuta să aflați către ce trebuie să vă îndreptați atenția și de ce aveți nevoie pentru a deveni buni ANTREPRENORI.

Proiectul Antreprenorium a demarat în ianuarie 2018 și a vizat sprijinirea start-up-urilor din cele 7 județe ale regiunii Sud-Muntenia.

Peste 450 de persoane au participat la cursuri de competențe antreprenoriale, pregătite să își depună, în viitor, planurile de afaceri și să își dezvolte ideile.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau