fbpx

De cele mai multe ori, atunci când ne lansăm antreprenorial, suntem plini de întrebări și incertitudini. Ne uităm după trenduri, ne întrebăm ce business ar funcționa, ce se vinde, ce se cere, ce se caută.

Există însă o întrebare-cheie la care trebuie să răspundeți înainte de a lua o decizie. Apoi, odată intrați pe acest drum foaaaarte fain, dar extrem de riscant, complicat și presărat cu compromisuri, sunt câteva lucruri esențiale la care ar fi bine să vă gândiți pentru a atinge, apoi, mai târziu, performanța în afaceri.

Dacă te întrebi: Ce e cu adevărat important când construiești propria afacere? Cum poți atrage banii? Cum poți fi tot mai bun și atinge performanța? … Iată un prim posibil răspuns.

Deși, rețete perfecte, magice și formule miraculoase nu există… Totuși, câteva ingrediente potrivite ajută mult! Enjoy!

****
Despre Business Vibes, la #EM360: după aproape 15 ani de antreprenoriat, Adi Măniuțiu, fondator al EM360 Group (pe de o parte, agenția de consultanță și comunicare, pe de altă parte studioul și platforma media EM360), împărtășește câteva idei și gânduri extrase direct din experiența proprie.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau