fbpx

Sunt momente în orice business când trebuie să forțăm: fie în bătălia pentru un contract, fie pentru salvarea sau impunerea unei idei, a unui concept, strategii ori buget.

Însă cât de sănătos e un heirup continuu? Deloc, e moarte programată.

Iată câteva argumente relevante pentru a înțelege de ce și în planurile de afaceri, dar și în munca din firmă e nevoie de cumpătare, constanță, echilibru.

Ritm – această e o noțiune cheie, vitală. Păstrați ritumul, mențineți-l, nu forțați des, veți întinde coarda dincolo de limită! Pare foarte simplu, trivial chiar. Dar nu e!

****
Despre Business Vibes, la #EM360: după aproape 15 ani de antreprenoriat, Adi Măniuțiu, fondator al EM360 Group (pe de o parte, agenția de consultanță și comunicare, pe de altă parte studioul și platforma media EM360), împărtășește câteva idei și gânduri extrase direct din experiența proprie.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau