fbpx

Ce presupune știința renunțării? (Da, și renunțarea este o știință.)  Trebuie să știți care sunt aspectele care vă dau de gândit și care vă pun în fața momentului de a pune lacăt unui business, chiar dacă astfel vă pierdeți o parte din „suflet”. Sunt calcule simple care vă indică punctual când trebuie să renunțați. Sigur, trebuie să facem și diferența între momentele dificile, care, evident, trebuie depășite, și punctul mort al afacerii.

Știți cum se întâmplă într-un cazino când un jucător pierde, pierde, pierde, dar își dublează de fiecare dată mizele, în speranța că va câștiga mai mult? Sau că va mai recupera măcar din pierdere?

De fapt, jucătorul nu face decât să iasă și mai „buşit”, poate chiar falimentar. Același lucru se poate întâmpla și în business, când mirajul sau încăpățânarea de a merge mai departe cu orice preț nu vă lasă să mai gândiți cum trebuie…

Prezenta diseminare a materialelor video, realizate și produse împreună cu CTMB HUB, s-a realizat cu acordul deplin al părților implicate. Cedarea drepturilor aferente se face cu titlu gratuit, iar publicarea se face, în parteneriat cu Adrian Măniuțiu, Photomedia EM360 Group, Dream Big Media, New Aeon Genesys și Novus Ordo Media, doar în scop social-educativ, non-lucrativ și non-comercial ca parte din proiectul de voluntariat „Sprijin pentru competitivitatea socială în regiunea Sud Vest”  POCU/449/4/16/128721.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau