fbpx

Carmen Avram e unul dintre oamenii cu care am lucrat foarte bine pe vremea cand mai eram prin mainstream media, e un om pe care-l respect si pe care-l apreciez, chiar dacă viziunile și simpatiile noastre politice sunt diferite. Totuși, cred că ne unește aceeași dorință de a face bine si de a contribui la dezvoltarea României. Carmen e un om bine intenționat, sper ca în Parlamentul European să reușească să-și atinigă țintele și să-și mențină prioritățile. Multe din chestiunile pe care i le-am trântit în față nu i se datorează ei, e în PSD de curând – veți spune. Dar intrarea în politică vine cu o asumare care presupune și preluarea ”bagajului” celor cu care te asociezi.

Aflăm azi și de ce nu candidează ca independent, cu atât mai mult cu cât cochetează cu ”ideea de politică” de ceva vreme, deja. Bun! La emisiune am discutat, fără menajamente, despre asocierea politică de acum și intrarea în PSD-ul lui Liviu Dragnea, despre prioritățile și angajamentele cu care pleacă la Bruxelles; am discutat și despre retorica populistă, europeană și națională, despre dublul standard la alimente (și nu numai), despre agricultură, despre cum își bagă Rusia coada peste tot… La final ne-a spus și care e cea mai mare eroare a unui om politic, dar și ce ar face dacă ar fi Dumnezeu pentru o zi… Enjoy!

Urmărim în clipul de mai jos cum își propune Carmen Avram să ajute din Parlamentul European fermierii și micii producători români. Cele două mari probleme vizate de candidata PSD în acest domeniu sunt: subvențiile prea mici și imposibilitatea de a-și face loc pe piața inundată de produse din import.

Dacă ar fi Dumnezeu pentru o zi, Carmen Avram ar schimba lumea cu un singur gând. Îl aflăm din clipul de mai jos…

Provocare pentru Carmen Avram la EM360. Candidata PSD la europarlamentare a trebuit să-și imagineze ce ar face dacă ar veni extratereștrii pe Pământ și ea ar fi nominalizată la Bruxelles să discute cu purtătorul lor de cuvânt.

Carmen Avram, candidata pe listele PSD la europarlamentare, i-a povestit lui Adrian Măniuțiu la EM360 ce o ține trează noaptea si care e cea mai mare greșeală a unui politician.


CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau