fbpx

De unde știți câți bani ar fi just să plătiți pe un imobil? Sectorului construcțiilor pare să-i revină suflul, veniturile private (cel puțin pe hârtie) sunt în creștere, iar creditarea dă, pentru moment, semne de revigorare. Așa că s-ar putea să fie momentul în care vă puneți serios problema cumpărării unei locuințe (casă / apartament / teren pe care să construiți). Dacă vă întrebați (și cu atât mai mult dacă nu vă întrebați – pentru că ar trebui s-o faceți) cum puteți calcula prețul corect (adică cel pe care vi-l permiteți în raport cu venitul) al unei locuințe și care e plafonul valoric maxim pe care nu ar trebui să-l depășiți – aveți în acest video câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă dați seama ce înseamnă un preț „OK” (în funcție de venit, desigur). Și un mic bonus la final: lămurirea legăturii imobiliare dintre Monaco și Hong-Kong… 😉

PS: Am vorbit zilele trecute și despre componenta de creditare – AICI câteva sfaturi concrete dacă vă gândiți să luați un credit bancar.

www.economielaminut.ro & www.EM360.ro

facebook.com/EconomieLaMinut

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau