fbpx

Criză, ieșire din criză, plan de relansare economică. Sunt termeni pe care îi auzim des în această perioadă plină de incertitudine. Pentru criza sanitară așteptăm soluții la începutul anului viitor. Pentru criza economică, Uniunea Europeană a pregătit un plan. Însă acest plan nu exclude măsuri interne, pe care le poate lua fiecare țară membră în parte. Suntem parte dintr-un proiect generos, însă nu trebuie să așteptăm să ni se întâmple miracole.

Resursele energetice de care beneficiază România reprezintă unul dintre miracolele care, vrând-nevrând, „ni se întâmplă”.

Ce trebuie să facem noi? Să le scoatem de acolo de unde stau ascunse.

Am discutat cu directorul executiv al FPPG, Cătălin Niță, despre proiectele energetice românești care ar putea oferi un enorm avantaj României în ieșirea din criza economică.

SCHIMB EXXON – ROMGAZ?

Există la nivel guvernamental o idee potrivit căreia Romgaz ar putea prelua participația ExxonMobil din Marea Neagră. Cum văd oamenii implicați zi de zi în producția de energie această posibilă tranzacție? Ar fi una funcțională?

Am discutat despre acest subiect cu Cătălin Niță, directorul executiv al FPPG.

GAZE PENTRU IARNĂ

Vom avea sau nu gaze naturale în această iarnă? E aceeași întrebare care revine an de an, sub presiunea crivățului ce bate din est.

Am discutat despre acest subiect cu Cătălin Niță, directorul executiv al FPPG.

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Share.

Comentariul tau