fbpx

I

Christina Verchere, CEO OMV Petrom, unul din oamenii cărora li se datorează proiectul ROMÂNIA EFICIENTĂ: 4 milioane de Euro până în 2022 pentru eficientizare energetică. Proiectul, derulat de EPG – Energy Policy Group, e cel mai mare proiect PRIVAT din domeniul eficienței energetice și presupune campanii de informare și educare, dar și lucrări efective de construcție și sanare pentru a eficientiza energetic clădri. Ideea e să reducem consumul de energie, să ne reducem costurile legate de facturile de energie, să protejăm mediul înconjurător printr-un consum redus, dar și să reducem sărăcia energetica: fondurile economisite la nivelul bugetelor locale pot fi redirecționate către consumatorii vulnerabili din repsectivele comunități. 21st century thinking! Bravo! Detalii, pe pagina de net a proiectului romania-eficienta.ro , dar si pe pagina de net a celor de la EPG. Glad to spread the word!

**********************

II

ROMÂNIA EFICIENTĂ: o inițiativă privată fără precedent în România, un proiect despre generozitate, expertiză, puterea exemplului și importanța unei atitudini proactive. Patru milioane de euro investiți în educație, informare și reconstrucție. Un proiect de EFICIENTIZARE ENERGETICĂ al EPG – Energy Policy Group, în parteneriat cu Universitatea Politehnica București, ASRO, ANRE, un proiect care nu ar fi existat fără sprijinul strategic oferit de OMV Petrom și Christina Verchere, CEO-ul companiei. Sunt mai multe info pe romania-eficienta.ro . E un proiect aflat la început, veți auzi multe despre România Eficientă în perioada următoare.

**********************

III

Proiectul „România Eficientă” dezvoltă un program național de eficiență energetică care se va întinde până în 2022. „România Eficientă” este un proiect EPG (Energy Policy Group) în parteneriat cu OMV Petrom care asigură și o finanțare de 4 milioane de Euro, ANRE, ASRO și Universitatea Politehnica București. Prin acest program național inițiatorii și partenerii doresc să promoveze o Românie care să susțină atingerea țintelor stabilite prin Directivele Uniunii Europene pentru anul 2030. Mai multe despre proiect pe www.romania-eficienta.ro. EM360 se alătură proiectului ca partener de comunicare.

EM360.ro sprijină în cadrul unui parteneriat media inițiativa EPG – Energy Policy Group – de eficientizare energetică a României.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau