fbpx

Contabilitatea unei afaceri este poate cea mai grea parte și cea care poate aduce un eșec business-ului. Fără o contabilitate curată și clară nu are cum să existe o afacere sănătoasă! Dar multe erori de contabilitate se pot remedia, dacă acest lucru se întâmplă imediat și nu se ajunge în acel punct în care „bicicleta” aceasta nu va mai putea funcționa. Reinvestiți și consolidați!

Evident, atunci când vă asumați niște lucruri și vă hotărâți să le duceți până la capăt, va trebui să treceți uneori prin zone furtunoase. Dar tot acest efort nu înseamnă că trebuie să renunțați la principii sau la ceea ce vă place. Dimpotrivă. La ce compromisuri să vă așteptați atunci?

Play the video!

Prezenta diseminare a materialelor video, realizate și produse împreună cu CTMB HUB, s-a realizat cu acordul deplin al părților implicate. Cedarea drepturilor aferente se face cu titlu gratuit, iar publicarea se face, în parteneriat cu Adrian Măniuțiu, Photomedia EM360 Group, Dream Big Media, New Aeon Genesys și Novus Ordo Media, doar în scop social-educativ, non-lucrativ și non-comercial ca parte din proiectul de voluntariat „Sprijin pentru competitivitatea socială în regiunea Sud Vest”  POCU/449/4/16/128721.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau