fbpx

La EM360 LIVE am stat de vorbă cu doi specialiști, medici infecționiști, Dr. Andreea Moldovan, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase Brașov și Dr. Alexandru Coman, Institutul Inimii și vicepreședinte al Asociației pentru Prevenirea și Controlul Infecțiilor.

De la ei am primit vestea bună: ne putem face planuri de vacanță. Cu o condiție: să evităm aglomerația. Chiar și călătoria cu avionul poate fi pe listă pentru că toate companiile aeriene au anunțat măsuri speciale: refacerea sistemelor de ventilație, așezarea pasagerilor astfel încât familiile și preienenii să călătorească împreună, restul la distanță.

Dar, o veste bună vine și cu una… mai puțin bună. Medicii se așteaptă la un val de îmbolnăviri după ce au văzut că ne facem de cap în ultimele zile.

De la specialiști am aflat și cât și cum să ne spălăm pe mâini ca să nu ne facem mai mult rău decât bine și ce șanse avem să fie găsit, curând, vaccinul.

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau