fbpx

Cât de important este momentul lansării unui business și cum ne putem asigura că ceea ce intenționăm să facem va avea succes?

Rețeta este simplă: ceva la care te pricepi + ceva care îți place = cele mai mari șanse de succes în business.

De cele mai multe ori, atunci când ne lansăm antreprenorial, suntem plini de întrebări și incertitudini. Ne uităm după trenduri, ne întrebăm ce business ar funcționa, ce se vinde, ce se cere, ce se caută.

Deși, rețete perfecte, magice și formule miraculoase nu există… totuși, câteva ingrediente potrivite ajută mult!

Dacă te întrebi: Ce e cu adevărat important când construiești propria afacere? Cum poți atrage banii? Cum poți fi tot mai bun și atinge performanța? … Iată un prim posibil răspuns.

Prezenta diseminare a materialelor video, realizate și produse împreună cu CTMB HUB, s-a realizat cu acordul deplin al părților implicate. Cedarea drepturilor aferente se face cu titlu gratuit, iar publicarea se face, în parteneriat cu Adrian Măniuțiu, Photomedia EM360 Group, Dream Big Media, New Aeon Genesys și Novus Ordo Media, doar în scop social-educativ, non-lucrativ și non-comercial ca parte din proiectul de voluntariat „Sprijin pentru competitivitatea socială în regiunea Sud Vest”  POCU/449/4/16/128721.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau