fbpx

A trecut deja o perioadă destul de mare de timp în care foarte mulți dintre noi ne-am izolat social. Poate ne confruntăm cu viziunea de tunel sau o claustrofobie pe care o resimțim și fizic și psihic. Simți că te sufoci? Nu e cazul. George Didoiu sau Mr Zen, cum ne place nouă la EM360 să îi spunem, ne dă câteva sfaturi bune pentru suflet, în această perioadă în care îngrijorările sunt maxime.

El ne recomandă să urmăm trei pași mici și simpli, pentru a gestiona cu bine această incertitudine:
  1. Let go! Renunță complet la ideea că pentru supraviețuire controlul este esențial. Generațiile de oameni datorită cărora noi existăm, cum sunt bunicii noștri, au trecut prin lucruri cel puțin la fel de rele.
  2. Orice simți, lasă-te să simți, măcar o perioadă. Să facem orice avem nevoie să facem, cu respectarea celor din jur și a legii, dar și cu iubire și înțelegere față de noi. Reziliența emoțională înseamnă în primul rând acceptare și dragoste de sine.
    „Avem voie să simțim în perioada asta și frică și anxietate și frustrare și plictiseală, pentru simplul motiv că este un context cu care mintea și sufletul celor mai mulți dintre noi nu au mai fost confruntați”, explică George.
  3. Într-un moment în care ai prins un respiro, în care anxietatea și frustrarea nu te copleșesc, să îți imaginezi cel mai fantasmagoric scenariu pozitiv pe care ți-l permite imaginația. Lasă-ți mintea să se joace.

Detalii despre cei 3 pași, dar și cum să ne punem la joacă imaginația pozitivă, aflați doar ascultându-l. La final, veți afla și două trucuri extrem de simple pentru a ne menține sănătatea fizică.

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau