fbpx

Încrederea în afaceri este o condiție esențială pentru reușita în atreprenoriat. Într-o lume bombardată de informații si variabile, încrederea, atât în sine, cât și în produsul vândut, rămâne constanta din fiecare afacere de succes. Nu vă lăsați intimidați de bombardamentul mesajelor de marketing din jurul vostru și aveți încredere că mesajul pe care îl transmiteți ajunge unde trebuie.

Ca oameni, avem uneori tendința de a ne supraanaliza defectele pentru a vedea ce se mai poate corecta, însă ca antreprenori noi vă spunem să faceți altceva!

Nu vă concentrați pe punctele voastre slabe, faceți abstracție de ele, pentru că… vă pierdeți timpul. Cunoașteți-le, ok, dar numai pentru a le putea izola. Ele fac parte din ceea ce sunteți voi astăzi, improbabil să vă mai schimbați la maturitate. Investiți energia voastră în punctele voastre forte. Puteți construi afacerea pe o bază corectă și durabilă, mizând exclusiv pe punctele forte.

Prezenta diseminare a materialelor video, realizate și produse împreună cu CTMB HUB, s-a realizat cu acordul deplin al părților implicate. Cedarea drepturilor aferente se face cu titlu gratuit, iar publicarea se face, în parteneriat cu Adrian Măniuțiu, Photomedia EM360 Group, Dream Big Media, New Aeon Genesys și Novus Ordo Media, doar în scop social-educativ, non-lucrativ și non-comercial ca parte din proiectul de voluntariat „Sprijin pentru competitivitatea socială în regiunea Sud Vest”  POCU/449/4/16/128721.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau