fbpx

În mai puțin de 6 minute, explic principalele 5 motive, simple si clare, pentru care facturile la energie sunt la nivelul la care sunt azi. Rezolvarea acestor motive, acestor cauze, echivalează cu soluționarea problemei. Doar că ne-am trezit târziu și ne-a luat iar totul prin surprindere. Că nouă, în România, ni se rupe până-n ultima clipă când ne frigem, la propriu și vine realitatea peste noi.

I-am invitat și rugat să mă ajute cu înțelegerea situației, dar și cu niște soluții concrete pe Dana Dărăban, director executiv ACUE – Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie și pe Dumitru Chisăliță, președintele Asociației Energia Inteligentă.

Pe ambii i-am rugat să mă ajute să înțeleg haosul actual din piața utilităților din energie, pentru că ce se întâmplă astăzi în România este de-a dreptul halucinant. Vreau să știți de la ei cum de s-a ajuns aici și, mai ales, realist, ce se poate face de aici înainte.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau