fbpx

My friends, pleacă mulți, mâncând pământul… 6 minute lămuritoare și câteva întrebări: există motive reale de ingrijorare? Te uiti putin in jur, tragi linie si iți dai seama că foarte mulți cam vor să plece din Romania… Pentru unii e la nivel de intenție, pentru alții e la nivel de decizie sau acțiune, pentru că au plecat deja. Atât companii și investitori, cât și oameni.

Nu doar ca exodul continua, dar s-au nascut mai multi copii romani in strainatate decat in tara, in 2018! Ramane Romania fara oameni? Ramane România fără mari investitori? Criza e reala? Probelemele sunt exagerate sau nu? E nevoie sa incepem sa facem ceva! Avem nevoie de predictibilitate, coerență, curaj. Nu de mâine, de azi. Sper ca marile proiecte publice și private să se deblocheze urgent si să pornească, investițiile trebuie să fie pe primul loc. Iar in ceea ce privește oamenii, exodul și problema demografică care pune în cap piața muncii, lucururile sunt foarte complicate… aici motivele sunt profunde si nu pot fi rezolvate punctual, doar la nivel de piață a muncii sau salarizare… trebuie să rezolvăm calitatea sinistră a serviciului public! Fără școală (educație), spital (sănătate), drum (infrastructură de transport), debirocratizare, amabilitate si profesionalism in institutuții oamenii vor continua să plece.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau