fbpx

Nu cred că există ceva mai important și mai valoros decât RESURSA UMANĂ! Într-o lume in continuă schimbare și în mijlocul celei mai acute crize demografice cu efecte profunde pe piața forței de muncă, vă invit, în calitate de partener media și speaker, la BRAȘOV, la conferința lui DORU DIMA, Great People Inside 2019.

L-am întrebat si pe DORU DIMA foarte clar: DE CE SA VIN / VENIM la Visionary HR (9-10 octombrie 2019) la Brasov?

Mai multe detalii despre înscrieri si eveniment puteți găsi aici: http://greatpeopleinside.com/conference2019/

DE CE IMI PLACE CEA MAI TARE CONFERINTA DE HR DIN ROMANIA? Aflați aici, in condițiile in care mie nu prea imi plac conferintele…

Conferința Great People Inside se află la cea a XVI-a ediție și este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din România. Aici veți întâlni experți de renume internațional din Belgia, Olanda, Grecia, Statele Unite ale Americii.

Cum ne putem asigura că afacerile și angajații noștri sunt pregătiți să profite de ceea ce le oferă viitoarea lume a muncii? O lume în continuă schimbare, în care tehnologia joacă un rol tot mai important. O lume care ne-ar putea copleși prin complexitatea și viteza cu care evoluează.

Răspunsuri la această întrebare dar și la multe altele îl veți afla participând la Conferința Great People Inside “Visionary HR”, ce va avea loc pe 9 și 10 octombrie 2019 la Hotel Kronwell Brașov.

Conferința Great People Inside se află la cea a XVI-a ediție și este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din România. Aici veți întâlni experți de renume internațional din Belgia, Olanda, Grecia, Statele Unite ale Americii.

GR8PI 2019
http://greatpeopleinside.com/

Antropologul Jared Diamond, laureat al premiului Pulitzer, afirmă că „abilitatea unei societăți de a se extinde și de a face noi cuceriri este direct proporțională cu disponibilitatea acesteia de a îmbrățișa tehnologii inovatoare, disruptive”.

Este un fapt binecunoscut că piaţa muncii se schimbă cu o viteză uluitoare, devenind din ce în ce mai imprevizibilă și este aproape imposibil de prognosticat cum va arăta în următorii zece sau douăzeci de ani.

A devenit o modă ca la finalul fiecărui an, specialiștii să se întreacă în prezicerea tendințelor și a trendurilor în HR pentru anii următori, însă predicțiile nu au fost niciodată ușor de realizat. “Întâlnim din ce în ce mai rar o capacitate reală de a anticipa” după cum susține Philip E. Tetlock, Profesor de științe politice și psihologie în cadrul Universității din Pennsylvania și Wharton School of Business.

Prezicerea viitorului se face ușor … mai dificil este să se facă și corect”.

Vizionarii (inovatorii /„early adopters”) sunt aceia care stabilesc standarde noi, schimbă status quo-ul și creează noi posibilități. Gândiți-vă doar ce viziune a fost necesară pentru a le permite oamenilor să zboare pentru prima oară la începutul secolului XX. Cu toții adorăm invențiile fraților Wright, ale lui Nikola Tesla, Alan Turing, Henry Ford, Elon Musk și nu numai. Munca lor ne-a inspirat și a reinventat practicile noastre tradiționale, făcând loc pentru ceva nemaivăzut.

Peste 16.0 miliarde de dolari au fost investiți în tehnologia resurselor umane din anul 2009 până în prezent, dintre care 6, 5 miliarde de dolari au fost investiți doar în ultiimii doi ani. (Sursa: CB Insigts/cbinsights.com).

Se preconizează că, în acest ritm, sectorul global de management al resurselor umane (HRM) va ajunge la 30 miliarde de dolari până în anul 2025.

Cu alte cuvinte, crearea de soluții inovatoare în HR este în plină expansiune iar domeniul resurselor umane experimentează în prezent un adevărat influx de inovație.

Un climat economic incert, progresele înregistrate în tehnologie și amplele perturbări ale pieței, pun organizațiile sub o presiune mai mare decât oricând.

Deși este dificil să previzionăm viitorul, este totuși esențial să identificăm și să înțelegem tendințele sociale, economice și tehnologice fundamentale sau „mega trendurile” care vor afecta organizațiile în următorii zece până la douăzeci de ani, pentru a anticipa și a ne pregăti pentru transformările ce vor urma.

Conferința Great People Inside Visionary HR” ce va avea loc în perioada 9-10 octombrie 2019 la Hotel Kronwell, Brașov, România, va genera discuții interesante și provocatoare privind modul în care digitalizarea, inteligența artificială, învățarea automată și tehnologiile actuale schimbă profund practicile de management al resurselor umane și modul în care putem crea un viitor centrat pe oameni.

Descoperiți noi abordări pentru gestionarea unei forțe de muncă “multigenerațională” și în plină schimbare, explorați impactul expansiunii economiei de tip sharing- „gig economy” pe măsură ce continuă să modifice semnificația angajării, discutați despre construirea unui brand de angajator puternic în peisajul actual al competiției pentru talent, înțelegeți importanța engagement-ului angajaților din perspectiva profitabilității oricărei organizații și rolul coaching-ul în remodelarea Culturii Organizaționale.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#GR8PI #GR8PI2019 #DoruDima #GreatPeopleInside #DoruDimaGR8PI #EM360Events #EM360TALK #EM360cuAdiManiutiu #EM360 #EM360Live #EM360EconomyAndMore #EM360EntertainmentAndMore #EM360Studio #EM360ExpectMore #AdrianManiutiu #EM360TEAM

Despre Great People Inside:

http://greatpeopleinside.com/

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau