fbpx

În urmă cu 15 ani, HR era o chestie destul de neclară. Aceiași oameni care munciseră pînă mai ieri la „Personal” se transformaseră peste noapte în specialiști în resurse umane. Cel puțin așa a fost în locul unde munceam atunci.

Nu înseamnă că nu erau oameni muncitori sau că nu se pricepeau, însă departamentul „PERSONAL” se ocupa, în principal, de două lucruri esențiale. De fapt, puteai chiar să nu „treci pe la Personal” decît o dată în viață: atunci cînd te angajai. Existau, însă, și oameni care treceau a doua oară: atunci cînd erau dați afară.

Acestea erau datele pe vremea aceea. Și atunci, de ce să faci un eveniment, o conferință, un congres dedicat HR în România acelor ani? L-am întrebat asta pe Doru Dima, fondatorul Great People Inside. Prima conferință dedicată HR pe care a organizat-o s-a întîmplat chiar atunci, în acea perioadă de trecere forțată de la „PERSONAL” la HR.

(Și nu uitați, pe 10 și 11 octombrie, la Brașov, e a 15-a conferință internațională „Great People Inside„. Puteți veni, merită!)

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau