fbpx

Dzimis Tsapas, fabulosul comediant de pe YouTube, the real greek dzinious, pregătește un show de zile mari la București, împreună cu Irina Rădulescu, fiica marelui actor român.

Dzimis Tsapas & friends, (… „and friends” desigur, că doar nu-ti lași personalitățile acasă, cand ai cel puțin vreo 5-6) a ales să vină în România pentru a aduce un tribut legendarului Dem Rădulescu: ne întâlnim chiar acum, marţi 21 septembrie, fix în ziua în care Dem ar fi împlinit 90 de ani, la Nomad, în Centrul Vechi.

Abia aștept, ne (re)vedem acolo. Dacă vă mişcaţi repede, poate mai prindeți o rezervare. Filmăm şi un „comedy special”.

*****

Dzimis Tsapas, The Greek Dzinious, pregătește în toamnă un show de zile mari la București, împreună cu prietenii săi – mai mult sau mai puțin imaginari.

A ales România pentru prima întâlnire față în față cu cei care îi apreciază umorul și, mai mult decât atât, a ales să aducă un tribut legendarului nostru Dem Rădulescu.

Impresionat de cariera actorului, Dzimis l-a comparat pe acesta, mai mult decât justificat, cu starurile nemuritoare ale comediei Charlie Chaplin, Woody Allen, George Carlin sau Groucho Marx și a promis că va încerca să facă o seară memorabillă în amintirea lui.

Dinozaurul comediei grecești a acceptat invitația, onorantă, după cum mărturisește chiar el, venită din partea actriței Irina Rădulescu, fiica marelui actor.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau