fbpx

Am tot vorbit despre economii, așa că, dacă putem cheltui mai puţin decât câştigăm, suma ramasă este recomandat să o investim în lucruri a caror valoare va creşte. Este important însă aici să facem și o diferențiere clară între investiții și speculații.

Investițiile în aur sunt considerate a fi unele dintre cele mai sigure, dar există o condiție dacă vreți să câștigați bani și nu să pierdeți: investiți pe termen lung, pentru a evita devalorizarea lui din timpul fluctuațiilor.
Bursa și criptomonedele pot genera venituri frumoase, dar sunt necontrolabile, așa că ați putea spune că se încadrează în zona speculațiilor, însă dacă mergeți pe „cărări deja bătute” (acțiuni și criptomonede stabile) cele două variante pot aduce bani siguri. Deci se consideră investiție.
Foarte sigure sunt, în schimb, componenta imobiliară și terenurile agricole, încă ieftine la momentul de față. Din nou vorbim aici despre răbdare. Răbdarea de a așteptat ca valoarea de la momentul cumpărării să crească în ani. Exemplele și explicațiile continuă și în clipul video de mai jos. Click play and enjoy!
PS: Prima regulă a unei investiții este să te ocupi de ea. 🙂

Iar pentru cei care sunt foarte, foarte ocupați, am pregătit și un video scurt de doar 2 minute. Enjoy!

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau