fbpx

Pe voi ce reușește să vă enerveze tare, de ce v-ați săturat până peste cap? Hai băgați și voi! Fac exerciții de exorcizare: am trecut pe hârtie, apoi am tras pe casetă, mă rog – pe card, chestiile care mă enervează, ba chiar mă scot din sărite… Ca să mă calmez : ))) Și funcționează de minune. E doar primul episod – am lăsat destul și pentru continuare. Va urma sigur, nu de alta, dar cu tot zenul și dragostea din lume…, recunosc: sunt muuulte situații enervante în fiecare zi și chiar și mai mulți tâmpiți care insistă să le genereze. Oricum, e clar, descărcarea face bine. Am băgat și beep-uri pe unde trebuie ca să nu-i rănim pe sensibilicoși. Băgați și voi în comentarii chestiile care vă enervează, descărcați-vă ca la psiholog, pe gratis!

Dăm din casă și exorcizăm în continuare… Iată și al doilea episod cu chestiile care ne enervează. Nu-i corect să zic doar eu… așa că spune și echipa mea de la PhotoMedia și de la EM306 ce o enervează, ce o scoate din sărite…. NERVI, episodul 2, despre vrutele și nevrutele care ne termină nervii în fiecare zi… Descărcarea face bine, tot la nervi : ))) Pe voi ce reușește să vă enerveze tare, de ce v-ați săturat până peste cap? Băgați și voi în comentarii chestiile care vă enervează, descărcați-vă ca la psiholog, pe gratis! Doar partea a doua dintr-o serie care se va dovedi, cred, lungă. Pokipsi! Pam-Pam. Va urma!

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau