fbpx

Riscul în business poate fi echivalent cu riscurile pe care ți le asumi în viața de zi cu zi. Echilibrul este cel care te ajută în business, ca de altfel și în viață. Un antreprenor trebuie să găsească echilibrul în tot ceea ce face, pentru că ruperile de ritm șubrezesc, încet, dar sigur, orice afacere.

Dar pregătiți-vă și pentru partea nevăzută a icebergului. Sub partea poleită a succesului pe care îl văd ceilalți, fiți gata să întâmpinați foarte mult neprevăzut, oricât ați pune pe hârtie și oricât v-ați planifica afacerea în detaliu. Adrian Măniuțiu vă spune de ce este foarte important să vă placă ceea ce faceți, dar și să munciți constant și echilibrat pe cât posibil.

Prezenta diseminare a materialelor video, realizate și produse împreună cu CTMB HUB, s-a realizat cu acordul deplin al părților implicate. Cedarea drepturilor aferente se face cu titlu gratuit, iar publicarea se face, în parteneriat cu Adrian Măniuțiu, Photomedia EM360 Group, Dream Big Media, New Aeon Genesys și Novus Ordo Media, doar în scop social-educativ, non-lucrativ și non-comercial ca parte din proiectul de voluntariat „Sprijin pentru competitivitatea socială în regiunea Sud Vest”  POCU/449/4/16/128721.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau