fbpx
A fost o foarte mare bucurie să-l avem în studioul EM360, ca invitat al lui Adrian Măniuțiu, pe extraordinarul Gheorghe Popescu.
Pentru 30 de minute, Gică și Adi au vorbit despre fotbal și performanță, despre business și leadership, despre politică, importanța echipe și spiritul definitoriu al reușitei.

„Poți să ai personalitate, poți să fii agresiv, dar dacă nu joci bine nu poți să devii niciodată căpitan de echipă. (…) Fiecare zi petrecută în vestiarul Barcelonei este o lecție de viață. (…) Spiritul face diferența de cele mai multe ori între eșec și succes.(…)  Dacă nu ai o echipa puternică în spate nu reușești, oricât ai fi de valoros ca leader.  Pentru a face proiecte mari trebuie să crezi și să nu te mulțumești niciodată cu puțin. Când ai un obiectiv, trebuie să te trezești zi de zi pentru acel obiectiv. Ăla să fie crezul tău.” – Gică Popescu, la EM360.

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau