fbpx

În ediția din 08.04 a emisiunii INCOME360, difuzată pe Antena 3, Adrian Măniuțiu a discutat cu Raluca Turchină, reprezentanta First Bank, expert în sales trading bancar, despre oportunitățile din zona depozitelor, în contextul actual al pieței.

Conform datelor oferite, First Bank are cea mai bună ofertă din piața românească, în aprilie, pentru depozitele la 5 luni, oferind o dobândă de 2,5% la depozitele în euro. Alegerea unei dobânzi cât mai ridicate înseamnă o formă avantajoasă de a crea o rezervă și, de asemenea, o modalitate bună de a vă feri de efectele inflației. În plus, economisirea în euro vă poate proteja de o eventuală depreciere a monedei locale în raport cu euro.

Un al doilea beneficiu, pe care îl menționăm adesea în emisiunile noastre, se referă la atitudinea cumpătată, pe care o încurajăm în strategia financiară personală: realizarea unui depozit înseamnă un „bumper” psihologic în calea cheltuirii și un sprijin pentru crearea unor „plase de siguranță”, utile pe termen scurt în cazul unor perioade economice mai puțin favorabile, precum și pe termen lung, în vederea realizării unor investiții de valoare mai ridicată sau pentru a strânge sumele necesare după încheierea activității profesionale.

Descoperiți oferta First Bank!

Vă invităm să urmăriți înregistrarea pentru mai multe informații despre economisire avantajoasă. Sperăm că această ediție reprezintă un sprijin pentru informarea dumneavoastră, în scopul unor decizii financiare cât mai prielnice.

Acest articol face parte dintr-un proiect publicitar de educație financiară, realizat în parteneriat cu First Bank. Articolul are caracter pur informativ și nu reprezintă o recomandare de investiție din partea EM360 sau o ofertă fermă de contractare a produselor financiare la care face referire. EM360 nu este responsabilă de eventualele pierderi ce ar putea rezulta în urma tranzacțiilor realizate în funcție de ideile exprimate în articol.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau