fbpx

De cele mai multe ori mizăm pe fraza “Mie nu are cum să mi se întâmple!”. Dar, evident, neprevăzutul se întâmplă fără vreun semnal anume și este mai bine că previi decât să tratezi, cum spune și medicul. De aceea asigurările, de orice fel, sunt un bun instrument tocmai pentru prevenție și pentru a diminua aproape de zero riscurile.

Sigur, mai este și categoria de sceptici care spun “Plătesc degeaba.” De parcă lumea s-ar aștepta să pățească ceva atunci când se asigură. Nu, asigurarea o faci pentru liniște, pentru siguranță, nu pentru că urmează să pățești ceva. Trebuie privită ca o investiție și un foarte bun exemplu este asigurarea de viață.

De cele mai multe ori îi dăm o tentă morbidă, dar nu este nici pe departe așa, pentru că de o astfel de asigurare se poate bucura inclusiv cel care o încheie, nu doar familia, în vreun caz nefericit. Există variante de acumulare pentru o perioadă fixă, la finalul căreia puteți beneficia de banii respectivi.

În principiu, partea de asigurări acoperă orice, cu condiția să fie o alegere justificată și argumentată. Așa că sunt o alternativă de luat în calcul dacă vă doriți o dezvoltare durabilă, lipsită de griji și de riscuri, indiferent dacă ne referim la viața personală sau la cea profesională.

Până la urmă, asigurările sunt cele care țin economia funcțională. Nimeni nu ar mai risca pentru un potențial câștig dacă acel risc nu ar putea fi cuantificat și asigurat, cumva, din start. Și asta se întâmplă cu asigurările: permit funcționarea societății, reducând riscurile.

Iar pentru cei care sunt foarte, foarte ocupați, am pregătit și un video scurt de doar 2 minute. Enjoy!

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau