fbpx

Milioane de oameni în toată lumea, mii de persoane în România (copii, tineri, bătrâni, femei sau bărbați) sunt chiar în momentele în care tu citești aceste rânduri, victime ale traficului de ființe umane, ale rețelelor criminale de sclavie modernă: exploatare prin muncă, sechestrare, trafic de organe, sclavie sexuală, cerșit, muncă juvenilă șamd.

Ioana Sandescu Bauer / eLiberare.com este la EM360. Ioana conduce una dintre cele mai tari organizații care luptă împotriva traficului de ființe umane. Deși pare incredibil, iată, sclavagismul nu a fost eradicat, doar s-a transformat și s-a adaptat lumii moderne în care trăim.

Sigur că România nu face excepție nici la acest capitol și nu suntem singurii. Există însă soluții și am vorbit mult și despre acestea, punând accentul pe ”what’s next”. Cu atât mai mult cu cât Ioana a intrat în rețeaua globală ASHOKA – un network al antreprenorilor sociali de elită – devenind recent Ashoka Fellow.

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau