fbpx

Echipa de lucru este un factor destul de important în viața unei afaceri, de aceea oamenii de care te înconjori la începutul demarării unei afaceri pot contribui la succesul tău.

Nu căutați angajați perfecți, pentru că nu există, ci căutați oameni pasionați de obiectivul vostru, oameni ale căror puncte tari vă pot ajuta la construcția business-ului.

Și încă ceva: nu așteptați cavaleria să vină să vă salveze. Când te aștepți ca alții să găsească soluții în locul tău, lucrurile sunt sortite pierii. Așadar, nu așteptați nimic de la nimeni și nu depindeți de absolut nimeni din afara echipei voastre.

Prezenta diseminare a materialelor video, realizate și produse împreună cu CTMB HUB, s-a realizat cu acordul deplin al părților implicate. Cedarea drepturilor aferente se face cu titlu gratuit, iar publicarea se face, în parteneriat cu Adrian Măniuțiu, Photomedia EM360 Group, Dream Big Media, New Aeon Genesys și Novus Ordo Media, doar în scop social-educativ, non-lucrativ și non-comercial ca parte din proiectul de voluntariat „Sprijin pentru competitivitatea socială în regiunea Sud Vest”  POCU/449/4/16/128721.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau