fbpx

Discut cu profesorul universitar Radu Dudău, EPG, despre un program super interesant: România Eficientă. 4 milioane de Euro care vor intra, începând cu această toamnă, sub bagheta EPG, în educație, informare și mai ales în lucrări de construcție și reabilitare, parte din cel mai mare proiect privat de eficiență energetică din istoria României.

Partea faină e că la capitolul ”informare” EPG-ul ne va învăța și cum putem accesa fonduri nerabursabile pentru astfel de proiecte. Eficiență energetică înseamnă economii la factură, înseamnă protecția mediului și un consum mai redus de resurse, înseamnă economii la bugetele locale (redirecționabile către consumatori vulnerabili și eliminarea sărăciei energetice), dar și condiții de muncă și trai mai sănătoase, mai plăcute. Finanțarea actualei etape a programului (2019-2022) e asigurată printr-o sponsorizare generoasă a celor de la OMV Petrom, proiectul EPG bucurându-se de susținerea directă și activă a Christinei Verchere, CEO-ul companiei. Good stuff, way to go! Bravo Radu!

*******************

EM360.ro sprijină în cadrul unui parteneriat media inițiativa EPG – Energy Policy Group – de eficientizare energetică a României.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Proiectul „România Eficientă” dezvoltă un program național de eficiență energetică care se va întinde până în 2022. „România Eficientă” este un proiect EPG (Energy Policy Group) în parteneriat cu OMV Petrom care asigură și o finanțare de 4 milioane de Euro, ANRE, ASRO și Universitatea Politehnica București. Prin acest program național inițiatorii și partenerii doresc să promoveze o Românie care să susțină atingerea țintelor stabilite prin Directivele Uniunii Europene pentru anul 2030. Mai multe despre proiect pe www.romania-eficienta.ro

Share.

Comentariul tau