fbpx

O discutie constructivă și vie cu Rares Bogdan la #EM360, cel care deschide listele liberalilor la euro-alegerile de la finalul lunii.

O oră plină: despre care-i sunt prioritățile odată ajuns la Bruxelles și ce va face in comisia LIBE (primele 20 de minute); despre unirea dreptei in jurul PNL (m20-m28); despre populism și antieuropenism, despre jocurile Rusiei în Romania si in UE, despre erodarea încrederii și decontul economic (m28-m40); despre armata europeană, MCV, Schengen, uniune fiscală, educație, extinderea UE (m40-m51); despre ce ar face dacă ar fi Dumnezeu pentru o zi și despre tot felul de posibile președinții… a partidului, a României… (m51-final). Enjoy! Urmează și alți candidați.

Rareș Bogdan, la #EM360: ”Populiștii vor ataca orice, spre bucuria rușilor si a celor care sunt antieuropeni convinsi.” Discutăm și despre cum derapajele populiste contribuie la lipsa stabilitatii si a predictibilitatii, dar si la disparitia increderii, vulnerabilizand astfel domenii strategice… Oare de ce tot vorbim doar despre aducerea aurului de la Londra – care e al nostru, sta bine si nu ni-l ia nimeni – dar despre tezaurul luat de ruși nu scoate nimeni nicio vorbă?

Vorbim cu Rareș Bogdan despre cele mai importante teme europene: Armata europeana vs Nato, Educatie, Armonizare Fiscala, Schengen, MCV, Extinderea UE – dar și alte subiecte de actualitate.

Un top 3 al priorităților lui Rares Bogdan la Bruxelles: e nevoie de un ghid unic și mult simplificat pentru creșterea absorbției; subventia la hectar, in agricultură, trebuie crescută spre nivelul corect, acordat și in alte state, altfel competitivitatea fermierilor români va rămâne compromisă; activitățile comisiei LIBE și libertatea presei. Noi l-am inreabt direct: can you do the job? Am comparat și câteva investiții și situații din comunități liberale și social-democrate, din România.

Rareș Bogdan, la #EM360, despre importanța unirii dreptei in jurul PNL: După europarlamentare tragem linie, dar ce vor face celelalte forțe? Singure nu vor atinge niciodată 50% – ce înseamnă asta, că nu vor guverna niciodată, că vor sta într-o opoziție perpetuă?

Ce au în comun Chruchill, Thatcher, Coposu, Ratiu, Bratianu si Maniu? Ce ar face Rares Bogdan daca ar fi ”Dumnezeu pentru o zi”. La #EM360 ne-a vorbit și despre președinția PNL, dar și cea a României!

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau