fbpx

O discutie constructivă și vie cu Rares Bogdan la #EM360, cel care deschide listele liberalilor la euro-alegerile de la finalul lunii.

O oră plină: despre care-i sunt prioritățile odată ajuns la Bruxelles și ce va face in comisia LIBE (primele 20 de minute); despre unirea dreptei in jurul PNL (m20-m28); despre populism și antieuropenism, despre jocurile Rusiei în Romania si in UE, despre erodarea încrederii și decontul economic (m28-m40); despre armata europeană, MCV, Schengen, uniune fiscală, educație, extinderea UE (m40-m51); despre ce ar face dacă ar fi Dumnezeu pentru o zi și despre tot felul de posibile președinții… a partidului, a României… (m51-final). Enjoy! Urmează și alți candidați.

Rareș Bogdan, la #EM360: ”Populiștii vor ataca orice, spre bucuria rușilor si a celor care sunt antieuropeni convinsi.” Discutăm și despre cum derapajele populiste contribuie la lipsa stabilitatii si a predictibilitatii, dar si la disparitia increderii, vulnerabilizand astfel domenii strategice… Oare de ce tot vorbim doar despre aducerea aurului de la Londra – care e al nostru, sta bine si nu ni-l ia nimeni – dar despre tezaurul luat de ruși nu scoate nimeni nicio vorbă?

Vorbim cu Rareș Bogdan despre cele mai importante teme europene: Armata europeana vs Nato, Educatie, Armonizare Fiscala, Schengen, MCV, Extinderea UE – dar și alte subiecte de actualitate.

Un top 3 al priorităților lui Rares Bogdan la Bruxelles: e nevoie de un ghid unic și mult simplificat pentru creșterea absorbției; subventia la hectar, in agricultură, trebuie crescută spre nivelul corect, acordat și in alte state, altfel competitivitatea fermierilor români va rămâne compromisă; activitățile comisiei LIBE și libertatea presei. Noi l-am inreabt direct: can you do the job? Am comparat și câteva investiții și situații din comunități liberale și social-democrate, din România.

Rareș Bogdan, la #EM360, despre importanța unirii dreptei in jurul PNL: După europarlamentare tragem linie, dar ce vor face celelalte forțe? Singure nu vor atinge niciodată 50% – ce înseamnă asta, că nu vor guverna niciodată, că vor sta într-o opoziție perpetuă?

Ce au în comun Chruchill, Thatcher, Coposu, Ratiu, Bratianu si Maniu? Ce ar face Rares Bogdan daca ar fi ”Dumnezeu pentru o zi”. La #EM360 ne-a vorbit și despre președinția PNL, dar și cea a României!

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Share.

Comentariul tau