fbpx

ATENȚIUNE, națiune. Situația actuală, de după euroalegeri, cu tot cu condamnarea lui Dragnea și ultimele declarații ale guvernului și ale liderilor politici, o știm. OK! Dar ce urmează? Împreună cu Radu Delicote și Mihnea Predețeanu, doi analiști la care țin mult, descifrăm, explicăm, interpretăm și punctăm scenariile realiste și posibile privitoare la următoarea perioadă. Aici, la EM360 cu Adi Maniutiu: despre reîmpărțirea și reașezarea forțelor politice, despre anticipate și guvernare, despre alianțe politice, jocuri, interese, candidaturi, despre implozia pesedistă, despre strivirea PSD la alegeri și implozia partidului, despre perspectivele de unire ale dreptei… toate acestea puse, desigur, și în contextul rezultatelor înregistrate la urne în celelalte țări din Uniune.

Cum arată rezultatul alegerilor și în restul Europei?

Cum arata eventuala alianță a dreptei, acum după niște alegeri cu adevărat surprinzătoare pentru toată lumea?

Problema opoziției? Pardon, problemele…Le aflăm de la Radu Delicote și Mihnea Predețeanu într-o discuție mai mult decât interesantă despre viitorul partidelor care încearcă să ajungă la putere.

Ce urmează în Parlamentul României? Se vehiculează moțiuni, candidați noi pentru șefia Camerei Deputaților și altele. Cert e că totul stă în 9 voturi, un echilibru cam sensibil. Să vedem ce urmează…

Va avea PSD-ul un candidat propriu la prezidențiale? Va exista oare un candidat unic? Care este următoare mutare pentru partidul de la putere care a suferit două mari lovituri în doar câteva zile.

Discutăm cu Mihnea Predețeanu și Radu Delicote de posibilul reset prin care trece mașinăria politică românească. You must restart your system to apply these changes…

Vorbim despre inversarea polilor de putere în PSD. În România pare că vine vara, în timp ce la PSD…Winter is Coming.

S-a tras, oare, un semnal important, pe 26 mai, penru toată clasa politică? Noi credem că DA ;). Suntem cu Radu Delicote și Mihnea Predețeanu. Semnalul s-a tras, să vedem cine îl recepționează? Do you copy?!

În doar câteva zile PSD-ul s-a cam zdruncinat. Alegeri slabe, Liviu Dragnea e la Rahova, iar mulți, foarte mulți de abia asteptau momentul ăsta. Acvariul pare să fie plin de rechini. Discutăm ce se va întâmpla cu unul dintre cele mai influente partide aici la EM360.

What’s next for: Dan Barna ?

What’s next for: Gabriela Firea ?

What’s next for: Opoziția ?

What’s next for: Victor Ponta ?

 

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau