fbpx

Pe 10 noiembrie, va avea loc cea de-a doua ediție a Forumului România Eficientă. Evenimentul este organizat de Energy Policy Group (EPG) în cadrul proiectului România Eficientă, cel mai mare proiect multianual de promovare a eficienței energetice în clădiri cu finanțare privată.

Ediția de anul acesta are loc în contextul Pactului Ecologic european și al inițiativei Renovation Wave (Valul de renovare), care încearcă să ofere o viziune sustenabilă pentru fondul de clădiri din Uniunea Europeană, prezentând barierele și oportunitățile renovării, precum și modul în care pot fi mobilizate resursele financiare și umane.

Printre vorbitori se află Christina Verchere, CEO al OMV Petrom, Adrian Joyce, Campaign Director al Renovate Europe și Secretar General la EuroACE.

Detalii despre eveniment și agenda completă găsiți pe pagina evenimentului: https://www.romania-eficienta.ro/romania-eficienta-forum-a-renovation-wave-across-europe/

Dezvoltat de EPG și finanțat integral de OMV Petrom, proiectul România Eficientă are componente de informare și educare, de conștientizare a beneficiilor aduse prin creșterea eficienței energetice a clădirilor, precum și lucrări de renovare aprofundată a unor clădiri publice din diferite regiuni geografice ale țării.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau