fbpx

EM360 Studio împreună cu CTMB HUB vă invită să vizualizați un serial din 10 episoade în care veți regăsi idei despre afacerile la început de drum. În cadrul episoadelor se vor atinge subiecte din marketing, planuri de afaceri, despre leadership, etică și alte idei ce vă vor folosi în derularea unei afaceri. Astfel, Adrian Măniuțiu a filmat, la invitația și inițiativa celor de la Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti (CTMB), un serial format din 10 episoade scurte despre antreprenoriat. Cu sfaturi extrase din experiențele pe care le-a trăit, chestii prin care a trecut, nu blabla și teorie seacă. Sperăm să fie de folos.

Acesta e primul episod: despre momentul lansării și despre importanța concentrăarii, la început, pe pricepere și plăcere, mult mai mult decât pe mode, trenduri și bani. Mulțumim echipei faine de la CTMB care s-a gândit să-l invite să facă parte din campania de lansare a acestui nou proiect, Bucharest CTMB HUB, un centru de afaceri full service destinat antreprenorilor tineri și ONG-urilor, aflați/aflate la început de drum, din București.

Episodul 2: Planul de afaceri

Planul de afaceri este un element foarte important în demararea unei afaceri, fără el un business nu poate funcționa, dar întotdeauna se poate adapta.

Episodul 3: Finanțarea

Adrian Mănuțiu ne arată astăzi cum stă treaba cu cei 3 F din planul de Finanțare al unei firme la început de drum.

Episodul 4: Echipa de lucru

Echipa de lucru este un factor destul de important în viața unei afaceri, de aceea oamenii de care te înconjori la începutul demarării unei afaceri pot contribui la succesul tău.

Episodul 5: Planul de Marketing

Planul de Marketing sau sarea și piperul, Alpha și Omega nu trebuie să fie mereu perfecte, dar, înainte de a porni la drum și de a investi toată resursa financiară ar trebui să căutați „ceva-ul” acela care vă diferențiază de ceea ce oferă deja piața la momentul respectiv.

Episodul 6: Încrederea în afaceri

Adrian Mănuțiu ne vorbește despre încrederea în afaceri, această condiție esențială pentru reusita în atreprenoriat. Într-o lume bombardată de informații si variabile, încrederea atât în sine cât și in produsul vândut rămâne constanta din fiecare afacere de succes.

Episodul 7: Când știm că trebuie să renunțăm la un business?

Adrian Mănuțiu ne spune care este știința renunțării, care sunt aspectele care ne dau de gândit și care ne pun în fața faptului de a renunța, chiar dacă astfel ne pierdem o parte din „suflet”.

Episodul 8: Contabilitatea

Contabilitatea unei afaceri, poate cea mai grea parte și cea care poate aduce un eșec business-ului este tocmai aceasta. Fără o contabilitate curată și clară nu are cum să existe un business sănătos! Dar multe erori de contabilitate se pot remedia, dacă acest lucru se întâmplă imediat și nu se ajunge în acel punct în care „bicicleta” aceasta nu va mai putea funcționa. Reinvestiți și consolidați!

Episodul 9: Riscul în business

Riscul în business poate fi echivalent cu riscurile pe care ți le asumi în viața de zi cu zi. Echilibrul este cel care te ajută în business, ca de altfel și în viață. Un antreprenor trebuie să găsească echilibrul în tot ceea ce face.

Episodul 10: Arta negocierii

Serialul din 10 episoade dedicate afacerilor la început de drum sau ONG-urilor, adică acele proiecte pe care un tânăr ar dori să le implementeze a ajuns astăzi la final. Sperăm ca toate informațiile de care aveași nevoie să se regăsească în sfaturile pe care vi le-a transmis Adrian Măniuțiu.

Promo episoade – Şcoala de antreprenoriat 2020

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau