fbpx

Cum stă treaba cu cei 3 F din planul de Finanțare al unei firme la început de drum? Și, mai exact, ce sau cine sunt acești „3 F”?

Pe scurt, sunt sursa de banilor de care aveți nevoie pentru a începe o afacere. Nu vă lăsați dezarmați de faptul că nu vă creditează băncile pentru un vis, ci căutați soluții.

Trebuie să aveți în vedere că antreprenoriatul e un sport extrem și de performanță în același timp. E nevoie de multă anduranță și efort și de multă motivație în spate.

Așa că întrebați-vă:

„De ce fac ceea ce fac? Ce mă motivează: banii, faima, puterea, influența, succesul, liniștea financiară?”

Gândiți-vă bine și asigurați-vă că sunteți acolo unde vă și doriți să fiți, iar satisfacția și banii nu vor întârzia să apară.

Prezenta diseminare a materialelor video, realizate și produse împreună cu CTMB HUB, s-a realizat cu acordul deplin al părților implicate. Cedarea drepturilor aferente se face cu titlu gratuit, iar publicarea se face, în parteneriat cu Adrian Măniuțiu, Photomedia EM360 Group, Dream Big Media, New Aeon Genesys și Novus Ordo Media, doar în scop social-educativ, non-lucrativ și non-comercial ca parte din proiectul de voluntariat „Sprijin pentru competitivitatea socială în regiunea Sud Vest”  POCU/449/4/16/128721.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau