fbpx

Una din cele mai umane și mai sincere discuții de la EM360. Fără politică sau politicieni și fără analize economice. Cu un invitat fabulos: Simona Gherghe, un om foarte fain, un super om de TV, dar mai ales o mamă full-time, desăvârșită, în ultima perioadă.

Am vorbit despre parenting, despre cum au fost ultimele luni de stat acasă cu copiii, pentru ea și Răzvan, cu bunele și relele pe care încă le presupune izolarea impusă de contextul pandemic actual. Am mai dat și eu puțin din casă, recunoscându-mi chiar și egoismul… pe ici pe colo. N-a fost simplu, ce-i drept.

Simona Gherghe, în mai 2019, după nașterea lui Vlad, cel de-al doilea copil:

„Vreți adrenalină pură? Faceți doi copii, unul după altul! ? Practic, n-ai timp să respiri. De multe ori, am senzația că și în somn fac ceva. Și chiar fac: planuri, calcule, îmi fac griji. Mintea mea nu mai apucă să se odihnească. Dar nu mă plâng, nu mă înțelegeți greșit. E senzațional când îi văd pe amândoi în brațele mele, sănătoși și veseli. Secretul e să ai ajutoare. Mama, soțul, o bonă, electrocasnicele…”

Simona Gherghe, astăzi, în mai 2020, după 2 luni de carantină:

”Vin acum chiar cu o încurajare în plus, pentru cei care vor să facă și al doilea copil, unul după altul: ACUM e momentul! Dar, într-adevăr, știu bine că primele 2 luni cu doi copii mici sunt super grele, mult mai grele decât ce am trait noi în ultimele 2 luni de lockdown, sunt cele mai grele luni de pe lume, au fost proba de încercare a familiei noastre, dacă am trecut peste aceste două luni, înseamnă că suntem ok. Dar e minunat și acum e momentul!”

Am vorbit cu Simona și despre ce urmează în perioada imediat următoare… și cum trebuie să ne pregătim să abordăm următoarele, fără să ocolim subiectul legat de responsabilitatea socială și despre discernământul social, ale noastre, ale fiecăruia, de aici înainte în ceea ce privește siguranța medicală: să purtăm măști, să respectăm distanțarea socială, ba chiar să prelungim auto-izolarea cât de mult se poate (dacă se poate). Nu de alta, dar greul n-a trecut.

N-am ocolit nici subiectele legate de teoriile conspiraționiste care par să domine discuția publică tot mai mult.

Simona Gherghe despre întoarcerea la TV:

„Aș fi vrut să mă întorc la TV acum, din această primăvară, planurile au fost însă spulberate de carantină. S-a oprit totul, dar să văd de aici înainte. Probabil din toamnă, pentru că îmi e dor de profesia mea, de adrenalina live-ului, îmi e dor de interacțiunea asta cu telespectatorii, e lucrul pe care îl fac de 18 ani și nici nu vreau să mai fac altceva, abia aștept să mă întorc la profesia mea.”

Anyway, au fost multe teme, Simona ne-a povestit și despre remodelarea vacanțelor și despre întoarcerea curând la TV.

Am zis inițial că ținem discuția pe linia de parenting și că vorbim despre copii, am vorbit însă despre multe altele. Foarte faine, deschise și luminoase minutele cu Simona, mai facem și atacăm și zona de hobby-uri… printre care și analiza și vânătoarea imobiliară!

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau