fbpx

UPDATE: Vă mulțumim mult pentru disponibilitatea cu care ne-ați răspuns la chestionarul nostru. Datorită vouă am reușit să colectăm niște date relevante, reprezentative, foarte interesante. Vom reveni și aici, în a doua parte a acestei săptămâni, cu rezultatele și cu linkurile comunicatului, articolelor și emisiunilor pe acest subiect. Echipa EM360.

Auzim în ultimele săptămâni sintagma „Lumea nu va mai fi la fel!” de atât de multe ori că e ca și cum s-ar fi agățat banda la magnetofon.

A, stați. Unii dintre noi nu știu ce înseamnă asta. Lumea chiar se schimbă constant. Și, firește, COVID-19 o va modifica.

Cum? Încă nu știe nimeni. Dar, încercăm să vedem măcar ce credem despre ce traversăm și spre ce ne îndreptăm.

Riguros, printr-un sondaj online cu reguli clare. Spune-ți și tu părerea și vom vedea împreună care e părerea majoritară.

Share.

16 comentarii

 1. Elena Marinescu pe

  As fi simtit nevoia de a mai adauga cateva intrebari, in doua dintre intebari nu m am regasit.

 2. CIOCEA Otilia pe

  Multe dintre informațiile pe care le primim sunt contradictorii si parerea mea este ca nimeni nu știe sigur nimic.invatam din mers.

 3. Dan Florescu pe

  Parerea mea e ca Romania e mult mai putin pregatita pentru ce va urma dupa aceasta perioada decat pentru ceea ce se intampla acum.
  Nu am vazut nici o initiativa pentru sprijinul firmelor / cabinetelor / horeca, lucru care nu e surpinzator pentru Romania din pacate.

 4. Unele intrebari gen ce au primit medicii de la stat , au o lista de raspunsuri, insificient dezvoltata

Comentariul tau