fbpx

UPDATE: Vă mulțumim mult pentru disponibilitatea cu care ne-ați răspuns la chestionarul nostru. Datorită vouă am reușit să colectăm niște date relevante, reprezentative, foarte interesante. Vom reveni și aici, în a doua parte a acestei săptămâni, cu rezultatele și cu linkurile comunicatului, articolelor și emisiunilor pe acest subiect. Echipa EM360.

Auzim în ultimele săptămâni sintagma „Lumea nu va mai fi la fel!” de atât de multe ori că e ca și cum s-ar fi agățat banda la magnetofon.

A, stați. Unii dintre noi nu știu ce înseamnă asta. Lumea chiar se schimbă constant. Și, firește, COVID-19 o va modifica.

Cum? Încă nu știe nimeni. Dar, încercăm să vedem măcar ce credem despre ce traversăm și spre ce ne îndreptăm.

Riguros, printr-un sondaj online cu reguli clare. Spune-ți și tu părerea și vom vedea împreună care e părerea majoritară.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau