fbpx

Dzimis Tsapas, The Greek Dzinious, pregătește în toamnă un show de zile mari la București, împreună cu prietenii săi – mai mult sau mai puțin imaginari.

A ales România pentru prima întâlnire față în față cu cei care îi apreciază umorul și, mai mult decât atât, a ales să aducă un tribut legendarului nostru Dem Rădulescu.

Impresionat de cariera actorului, Dzimis l-a comparat pe acesta, mai mult decât justificat, cu starurile nemuritoare ale comediei Charlie Chaplin, Woody Allen, George Carlin sau Groucho Marx și a promis că va încerca să facă o seară memorabillă în amintirea lui.

Dinozaurul comediei grecești a acceptat invitația, onorantă, după cum mărturisește chiar el, venită din partea actriței Irina Rădulescu, fiica marelui actor.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau