Adrian Maniutiu si Mihnea Predeteanu, la EM360 cu Adi Maniutiu.

MAREA MINCIUNEALĂ

Tupeu, minciuna obraznica sau necunostinta totala de cauza. Poate o fi o combinatie. Nevermind. Ideea e ca trebuie sa fiti mai informati decat ei. Nu va lasati manipulati sau mintiti in fata (de suveranistii, nationalistii, habarnistii si de cei care zic ca merg si fac ei ordine la Bruxelles). Care-i faza cu articolul 3 al tratatului de aderare (pe care Romania l-a semnat), care ne sunt atributiile si drepturile si ce putem si ce nu putem face in contextul apartenentei la familia europeana. Care apartenenta, btw, cu toate problemele ei, e cel mai bun lucru care ni s-a intamplat din ’89 pana acum! Aflati cum sta treaba in doar cateva minute.

COMPLEXUL ALEGĂTORULUI

Suferim de complexul alegatorului napastuit. In asteptarea lui Fat Frumos sau a Cosanzienei. Ne tot plangem ca n-avem pe cine alege/vota si ca toti sunt la fel … la fel de rai/prosti/slabi/hoti/neghiobi – whatever! Ei bine, chiar nu sunt toti la fel, iar povestea ”cu raul cel mai mic” nu e noua. Nu suntem cu nimic diferiti, e o abordare pe care o gasim in multe tari… 

ALEGERILE EUROPENE ȘI REFERENDUMUL

Alegeri europene si referendum. Intrebari, scenarii, intelesuri, optiuni si urmari… A 26a zi din mai – duminica stampilelor. Mize uriașe.

ROMANIA SI ARTICOLUL 7 AL TRATATULUI UE (DE LA LISABONA)

Despre posibilitatea activarii articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene, ca urmare a ultimelor evolutii din politica romaneasca. Conform acestui articol, Consiliul poate stabili că există un risc clar de încălcare serioasă a valorilor UE de către un stat membru. Articolul poate fi activat de o treime din statele membre (ori de Parlament sau Comisie).

 

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Share.

Autor

Fondator EM360.ro

Comentariul tau

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.