fbpx

Despre asta e vorba în antreprenoriat, indiferent de mărimea demersului: curaj, acceptarea provocărilor și părăsirea zonei de siguranță și confort. Doar așa se nasc lucruri extraordinare. Să te iei la trântă cu niște grei, într-un domeniu pe care-l stăpânesc de minune, pentru că tot ei l-au inventat și perfecționat până la excelență, e ceva notabil! Whisky adevărat, dar românesc? Da, da!

Nu e vorba de pălincă, ci de single-malt, după metodă scoțiană. Ați auzit bine, mă refer la Whisky Single Malt, Made in Romania. Un pariu interesant, dar unul care mie îmi pare câștigător. De ce nu? Nawaf Salameh (CEO și președinte Alexandrion Group): “Pot spune că unul dintre visurile mele s-a împlinit. Prin această realizare am reușit să punem România pe harta producătorilor de whisky single malt. Iar pentru ca produsul nostru să fie desăvârșit, conform regulilor, trebuie să mai avem răbdare încă trei ani pentru a putea savura primul single malt produs în România de către Alexandrion Group.” 

Așadar, în 2020 îl putem încerca și emite verdictul! Oricum, le-am luat-o scoțienilor înainte, vom face whisky în România, înainte ca ei să distileze țuică in the Highlands.

Dacă vreți să aflați mai multe despre tipurile de whisky și despre diferențele între tipuri și metodele consacrate de distilare și producție, dați un google rapid sau încercați un click AICI.

PS. Succes și cu fabricile (distileriile noi) din Brazilia și Statele Unite. Dacă un brand românesc va cuceri Americile (inclusiv cu whisky), avem toți de câștigat – și există toate premisele pentru ca asta să se întâmple…

copyright foto: Alexandrion Group

www.economielaminut.ro & www.EM360.ro

facebook.com/EconomieLaMinut

 

Share.

Comentariul tau