fbpx

Doru Dima a fondat „Great People Inside”. Tot mai multă lume participă la conferințele dedicate celor mai moderne abordări din domeniul HR organizate de el. E normal: Conferința Great People Inside a ajuns la a 15-a ediție, fiind singurul eveniment de acest fel care s-a petrecut în fiecare din ultimii 15 ani. Plus invitații – despre ei e de ajuns să spunem că mulți sînt invitați speciali în mod obișnuit la cele mai mari conferințe și congrese de la nivel mondial și că sînt nevoiți să refuze invitații în doi ani consecutivi. Ei bine, la „Great People Inside” s-au invitat singuri 2 ani la rînd.

Revenind la început, tot mai multă lume știe cine e Doru Dima. Au trecut 15 ani de la prima conferință și avînd în vedere argumentele de mai sus notorietatea e o consecință directă și obișnuită.

sursa: Doru Dima/ arhiva personală

Dar ce a fost acum 15 ani, la prima conferință? Cum a pornit totul și mai ales de ce să organizezi o conferință despre HR într-o perioadă în care, în România, „HR” însemna orice altceva decît „dezvoltare, progres”?

Am vorbit despre începuturi cu Doru Dima. Iată ce ne-a povestit:

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Un comentariu

Comentariul tau