fbpx

Antreprenoriatul e un sport extrem și de performanță în același timp. E nevoie de multă anduranță și efort și de multă motivație în spate.

Așa că întrebați-vă: „De ce fac ceea ce fac? Ce mă motivează: banii, faima, puterea, influența, succesul, liniștea financiară?” Gândiți-vă bine și asigurati-va că sunteți acolo unde vă si doriți să fiți. Suntem curioși: pe voi ce mână în luptă. 🙂 Ne-am bucura să vă auzim părerea într-un comentariu.

****
Despre Business Vibes, la #EM360: după aproape 15 ani de antreprenoriat, Adi Măniuțiu, fondator al EM360 Group (pe de o parte, agenția de consultanță și comunicare, pe de altă parte studioul și platforma media EM360), împărtășește câteva idei și gânduri extrase direct din experiența proprie.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau